Szerelmes versek

A versek szabadon felhasználható forrásból származnak. Nagy részüket a Poet.hu oldalról szedtem, onnan gyűjtöttem ki a kedvenceimet, illetve más oldalakról is másolva lett pár mű.

Hogyan legyen saját verses oldalad?

2014.06.03. 08:43

szerző: I99l

Nagyon sok kortárt költőnek van már saját oldala, azonban a legtöbb irodalmi beállítottságú ismerősöm nem ért annyira a számítógépekhez, hogy egy saját szerzoneve.hu-s oldalt össze tudjon dobni magának. Mivel most csináltam egy ismerősömnek egy ilyen oldalt, gondoltam, megírom a tapasztalataimat.

Először is, az oldal. Ha nem akarod megtanulni a honlapszerkesztést, csak egy egyszerűen kezelhető, magyar nyelvű felületre van szükséged, egészen egyszerűen meg lehet oldani, mert vannak ilyen ingyenes programok, például a WordPress. A WordPress telepítés blogon lépésről-lépésre elolvashatod, hogy hogyan kell tárhelyet venni, és a szerzoneve.hu domaint megszerezni hozzá, valamint, hogy hogyan lehet feltelepíteni ez az ingyenes programot (tényleg csak pár kattintás).

Másodszor, a látogatók. Természetesen az ismerőseid rögtön megismerhetik a honlapcímedet, amint felraktad pár versedet, és megkérheted őket, hogy osszák meg Facebookon, és más közösségi oldalakon. Másrészt, ha már van elég tartalom az oldalon, beajánlhatod lap.hu oldalakra, például a vers.lap.hu-ra, ami kifejezetten ilyen linkeket is gyűjt. Ha néhány helyen megjelenik a lapod linkje, a keresők is meg fogják találni, és a nevedre keresve máris mindenki olvashatja a műveidet. :)

Igazából ennyi, nincs benne semmi nehézség, és legfeljebb néhány ezer Ft az egész évente. Sok sikert! :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szepszerelmesversek.blog.hu/api/trackback/id/tr526262260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása